De leukste kerstshow van Utrecht

Zijn kerstliedjes stiekem jouw guilty pleasure? Hou je van de lekkere kitsch van glitterende ballen en dansende sneeuwpoppen? Laat je dan onderdompelen in de vrolijke kerstwereld van Steck. Voorpret gegarandeerd! Je kijkt je ogen uit bij de miniatuurdorpjes, de versierde bomen en sfeervolle lichtjes van onze piekfijne kerstshow. Ja, piekfijn, het staat er echt!

Kunstkerstboom met decoratie op de kersthow van Steck in Utrecht

Cadeaus en decoratie

Wil je je eigen huis ook gezellig maken? Je vindt zeker wat moois tussen het uitgebreide aanbod op onze Utrechtse kerstshow. Van zwarte glimmende ballen en roze slingers tot houten hangers en de vilten fairtrade producten van Felt so good. Natuurlijk hebben we ook weer een boel Domproducten, zoals kerstballen, kaarsenhouders en kaarsen in de vorm van de Dom. Woon je in Utrecht, dan haal je Utrecht in huis.

Photobooth & wensboom

En als je er toch bent, maak een feestelijke foto van jezelf in onze photobooth. En laat een bericht achter in de grote wensboom voor een vriend, iemand uit je familie of een collega. Want dat is uiteindelijk het belangrijkst: samen het leven vieren. Toch?

Triumph tree kunstkerstboom tuincentrum steck utrecht 2

Kerstboom

Zoek je nog een kerstboom? Die verkopen we ook. Binnen vind je een heel kunstkerstbomenbos en buiten de échte bomen. Met kluit, zonder kluit, en allemaal met een heleboel naalden. Ook voor een duurzame boom kun je bij Steck terecht. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Schaatsbaan in Overvecht bij Steck Utrecht

Pssst, hou je van schaatsen? Tussen 1 november en 31 december ligt er een heuse schaatsbaan midden in het tuincentrum.