Nordmann kerstboom bij tuincentrum Steck

Kerstbomen in Utrecht

De mooiste kerstbomen van Utrecht haal je natuurlijk bij Steck. Of je nu gaat voor de geurige, groene naalden van een echte boom of voor een kunstkerstboom die lang meegaat, bij Steck beginnen de feestdagen al goed!

Nordmannen

Op ons buitenterrein vind je een enorme keuze aan Nordmannen in alle formaten. Nordmannen hebben mooie dikke naalden, die niet prikken. Ook vallen ze weinig uit. Ideaal voor in huis! Ga je voor een boom met kluit, dan koop je een op pot gekweekte boom, die je na de kerst in je eigen tuin kunt planten. In de gezaagde bomen kunnen we met ons Easy-Fix systeem een gat boren, waarmee ze kaarsrecht op een standaard kunnen staan. Onze bomen staan allemaal uitgestald, zodat je de kwaliteit ervan zelf kunt beoordelen. 

Prijsklassen:
1,25-1,75m vanaf € 16,99
1,75-2,25m vanaf € 29,99
2,25-2,50m vanaf € 42,99

Normann kerstboom in utrecht

Duurzame kerstbomen

Ook dit jaar werken we weer samen met Duurzame Kerstbomen uit Achterveld. Via hun website bestel je een Servische spar of een Nordmann die na de Kerst wordt teruggeplant of duurzaam verwerkt. De bomen worden duurzaam gekweekt in Nederland. Geef bij je bestelling op dat je de boom wil ophalen bij Steck. Tussen 2 en 8 januari kun je je boom dan weer bij ons inleveren.

Kunstkerstbomen

Wil je liever geen levende boom in huis, kies dan voor een kunstkerstboom die lang meegaat. Hoe langer je de boom gebruikt, des te duurzamer je keuze. Op onze sprankelende kerstshow dwaal je tussen de prachtige bomen van Triumph Tree, Edelman en Black Box. 

Kamerplanten versieren

Je hoeft natuurlijk niet per se een boom in huis te halen. Maak je huiskamer gezellig door je kamerplanten te versieren! Handig als je niet zoveel ruimte hebt in huis en de duurzaamste keuze van alles. Kijk hier voor tips en inspiratie.