THEMA BIJ STECK

Steck is een vooruitstrevend tuincentum aan de rand van Overvecht. Samen met lokale partners en makers laat Steck heel Utrecht groen denken en doen.  

Previous
Next

WAT IS STECK?

Tuincentrum

In de winkel vind je de mooiste planten, potten, vogelhuisjes, tuinstoelen, regentonnen, en nog veel meer voor je tuin, balkon of woonkamer.

Op zoek naar een mooi cadeau? In de giftshop vind je allerlei waardevolle producten van lokale makers!

Groene Stadsoase

Langzaam verandert het tuincentrum Steck in een oase van groen. Met  producten en diensten van lokale partners en makers en een inspirerend programma. Meer groen? Vanuit Steck wandel of fiets je zo de natuur in.

Missie

Steck werkt toe naar een duurzamer assortiment en heeft verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Lees meer over de missie van Steck.

Zelf aan de slag

OOK BIJ STECK

PROGRAMMA

Helemaal zin om groen te denken een doen? Ontdek alles over onze plek in de natuur in de klimaathoeken en laat je inspireren door allerlei workshops, lezingen en exposities. 

VACATURES

Werken bij Steck betekent lid worden van een gedreven en enthousiast team. Wij zijn er voor iedereen met kneitergroene vingers, maar ook voor mensen die het verzorgen van planten nog een beetje moeilijk vinden. Je wil groen doen, dáár gaat het om! Ons verhaal kan niet worden verteld zonder onze medewerkers. 

SCHRIJF JE IN VOOR
ONZE NIEUWSBRIEF

Er gebeurt ontzettend veel bij Steck. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo mis je niets van onze transitie van tuincentrum naar groene stadsoase.

* indicates required
Vul hier je mailadres in
Interesse (meerdere antwoorden mogelijk)