Ervaar Wintergloed met geluid

Kerst en winterse sferen tijdens Wintergloed bij Steck

Heb je ook zo’n zin in de knusse wintermaanden? Kom tussen 1 november en 9 januari naar Steck voor Wintergloed, een winterse beleving met Kerst, licht en leven in de hoofdrol. De winkel is in feestelijke, winterse sferen aangekleed. Je vindt er kerstbomen, ballen en slingers, maar Steck viert de wintermaanden wat breder dit jaar. Waar mogelijk hebben we verantwoorde cadeaus en kerstdecoratie, én we betrekken de natuur in ons feest met onder andere een aantrekkelijk programma.

ALLES VOOR EEN (H)EERLIJK WINTERFEEST

UITGELICHT AANBOD

Bij Steck vinden we het belangrijk om assortiment aan te bieden met een toegevoegde waarde en betekenis. We hebben daarom bijzondere cadeaus voor je geselecteerd om je zo te helpen jouw gebaar te maken tijdens de feestdagen (of je koopt ze lekker voor jezelf natuurlijk). Onderstaande productselectie hebben een goed en eerlijk verhaal, maar kom vooral langs voor het uitgebreider aanbod.

Misshandled Ltd

Felt So Good

Eleven People

Steamer Lane Des.

IMG_8965 - kopie

5 MM Paper

IMG_8955 - kopie

Pavot Blue Int.

Jain & Kriz

Hands Craft

IMG_8992

The Winding Road

IMG_20211111_135359

Another Studio

Makers – 4

Paper Anchor Co.

Bewilder
-beest

Re-wrapped

Makers – 2

Cozywood

Makers

Floor Rehbach

Instagram Post – 1

Taart & Bloem

Botanopia

Natalie Odette

Woods of Wonder

saskia

Atelier van Saskia

INSPIRERENDE ACTIVITEITEN

Tijdens Wintergloed kun je deelnemen aan allerlei fijne, winterse activiteiten bij Steck. Leuke workshops die je samen (of alleen!) kunt doen waarbij het maken van mooie producten voor jezelf en om kado te doen centraal staat. Bij het samenstellen van het programma hebben wij gezocht naar makers die dichtbij onze missie en Wintergloed staan.

KOM MEER TE WETEN

SCHRIJF JE IN VOOR
ONZE NIEUWSBRIEF

Er gebeurt ontzettend veel bij Steck. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo mis je niets van onze transitie van tuincentrum naar groene stadsoase.


Interesse (meerdere antwoorden mogelijk)

Door je aan te melden geef je Steck Utrecht toestemming je te mailen en jouw gegevens te verwerken zoals beschreven in ons privacybeleid.wintergloed
BIJ STECK

1 NOVEMBER 2021
T/M 9 JANUARI 2022