Van tuincentrum
naar groene stadsoase

In het voormalige Tuincentrum Overvecht werken we hard aan een nieuwe plek voor mensen die blij worden van groen: Steck! Ons doel? Heel Utrecht groen laten denken én doen!

VAN PLANTENCENTRUM NAAR GROENE STADSOASE

In het voormalige Tuincentrum Overvecht werken we hard aan een nieuwe plek voor mensen die blij worden van groen: Steck! Ons doel? Heel Utrecht groen laten denken én doen!

Ronald en de Dom

Een stukje Domtoren

Dit jaar viert Utrecht zijn 900e verjaardag. Steck viert graag mee! Dat doen we op een wel heel bijzondere manier: in de winkel en op het buitenterrein vind je een

Lees verder »

Noordertuin voedt utrecht van eigen bodem

Goed eten hoeft niet van ver te komen. Daarom werkt Noordertuin samen met lokale leveranciers.

Samen maken
Wij het verschil

Samen kun je meer bereiken dan alleen. Daarom zoeken we steeds naar makers, denkers en doeners die, samen met ons, nét dat stapje verder willen zetten.

VAN TUIN NAAR VAKANTIEPARADIJS

Ben je op zoek naar een lekkere loungeset, een bankje voor je huis of een relaxte stoel voor op je balkon? Vanaf nu verkopen we ook tuinmeubels bij Steck!

een oerwoud aan mogelijkheden

Of je nu een nieuwe huisvriend zoekt of je tuin wilt vullen met de mooiste bloemen: we hebben een enorm assortiment kamerplanten, tuinplanten, zaden, gereedschappen, potten en accessoires.

ONTDEK NOORDERPARK
RUIGENHOEK

Steck ligt aan de rand van Noorderpark Ruigenhoek, een veelzijdig natuurgebied. Je kunt er prachtige wandelingen maken, forten bezoeken, vissen, sporten of je kinderen uitlaten in Speelbos Gagelbos of speeltuin De Ruigenhoekse Polder.

GROEN DENKEN EN DOEN

Wie snapt hoe sommige natuurprocessen werken, kan met die kennis relatief eenvoudig iets betekenen voor het groener worden van onze planeet. Om je hierbij te inspireren vind je in de winkel een aantal 'klimaathoeken'. Met kennis, programma en assortiment maken we het vergroenen van jouw leefomgeving makkelijk en vooral ook heel erg leuk.

SCHRIJF JE IN VOOR
ONZE NIEUWSBRIEF

Er gebeurt ontzettend veel bij Steck. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo mis je niets van onze transitie van tuincentrum naar groene stadsoase.