Zonnewende
wandeling met Woods of Wonder

Een bosbeleving rond de langste nacht. Stap samen de winter in.

Datum
Januari

Tijd
19:00 - 21:00

Toegang
€ 27,50

Locatie
Noorderpark

— Op dit moment kan deze wandeling helaas niet doorgaan gezien de huidige COVID-maatregelen. We proberen het in januari opnieuw, zodra de maatregelen het toelaten. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat het ons weten via onderstaande button! —

Ervaar het Noorderpark in het duister, en ontdek wat het seizoen van donker en kou jou te bieden heeft. Door een combinatie van rewilding en bosbad-meditatie zul je meer verbondenheid, rust en plezier ervaren als je het stille bos weer verlaat. Ook leer je meer over de winterzonnewende, welke op 21 december plaats vindt.
Dus mocht je opkijken tegen de winter, of helemaal alleen het donkere bos niet in durven, ga mee op avontuur! (Ook heel welkom als de winter je lievelingsseizoen is én je een buiten-nachtdier bent!)

Praktische informatie:

  • Voor volwassenen. 
  • Kleed je warm aan, je hoeft geen lampje meet je nemen.
  • Honden kunnen helaas niet mee. 
  • Met goedkeuring van de bosbeheerder mogen wij na zonsondergang het bos is. Dus we kunnen ons zorgeloos door het bos begeven.
  • Verzamelen op parkeerplaats Blauwkapel.
  • Dit evenemenent is onder voorbehoud van de COVID-maatregelen.
Bosbad wandeling

Over Woods of Wonder

Mittch Maree is de man achter Woods of Wonder. Hij wil natuur en mens met elkaar verbinden. Dat doet hij niet alleen met zijn onderhoudsarme Forest Jars, maar óók door mensen lekker te laten 'bosbaden' in een echt bos. Mittch weet heel veel over bosbeheer en biologie en neemt je mee in zijn wonderlijke groene wereld.