Zo licht als papier - Maak je eigen lichtobject

Van zelfgeschept papier in combinatie met planten en bloemen maken we lichtobjecten.

Datum
13 november

Tijd
13:00 - 15:00

Toegang
€ 27,50

Locatie
Noordertuin

Je gaat zelf papier scheppen van planten en kranten! Met dit zelfgemaakte papier ontwerpen je lichtobjecten die je na afloop natuurlijk mee naar huis kunt nemen.

Je leert de techniek van papier scheppen en doorloopt het proces, van pulp tot geperst vel papier. Door het papier in of om mallen te vormen maak je een unieke lampenkap voor in huis. Het dunne perkamentachtige papier heeft een mooie werking met het licht. Door bladeren en bloemen erin te verwerken kun jij al je creativiteit kwijt in dit door jouw gemaakte lichtobject.

De prijs van de workshop is inclusief het benodigde materiaal. Waar je thuis zelf voor zorgt is een gezellig lampje wat in of achter je lichtobject kan staan om het compleet te maken. Het papier is nat als we ermee werken en droogt aan de lucht.

Vergeet geen tas om je mal + lichtobject mee terug te kunnen nemen, of kom hem later ophalen bij Steck als het droog is.

IMG_20200815_163127 - Annabel Konings

Over Onkruid bestaat niet

Met het collectief Onkruid bestaat niet wil Annabel Konings de natuur in en rond de stad meer onder de aandacht brengen. Dit doet ze door het organiseren van evenementen, waarbij een grondstof uit de natuur, die vaak gezien wordt als onkruid of overschot, in het middelpunt van de aandacht wordt gezet.