Papier scheppen met bloemen

In deze workshop leer je zelf papier maken met bloemen uit de pluktuin.

Datum
13 augustus

Tijd
10:00-12:30

Toegang
€ 35,00

Locatie
Pluktuin de Glitter Gladiool

In deze workshop leer je handgeschept papier maken. We werken buiten in de bloemenpluktuin de Glitter Gladiool. Op deze bijzondere plek ben je omringt met allerlei planten in bloei. Ga in de tuin op onderzoek uit en steek je handen in het groen. Vind bloemen die een betekenis hebben voor jou om je papierkunstwerk extra persoonlijk te maken.

We verwerken in het handgeschepte papier bloemen en planten uit de tuin. Voor wie heb jij een speciale boodschap? Je kunt natuurlijk ook wat voor jezelf maken! Daag je creativiteit uit en kies materialen die jouw boodschap vertalen. Noraly Roozendaal van Glitter Gladiool vertelt je welke bloemen er allemaal bloeien in de pluktuin en wat de betekenis is van de verschillende soorten. Annabel Konings van Onkruid bestaat niet neemt je mee in het proces en de techniek van papier scheppen. Na afloop ga je naar huis met jouw zelfgemaakte papierkunstwerk.

De activiteit wordt aangeboden door Pluktuin de Glitter Gladiool & Onkruid bestaat niet

DSC03252

Over ons

Onkruid bestaat niet zet zich in voor de natuur in Utrecht op een kunstzinnige wijze. Glitter Gladiool is een bloemen pluktuin op basis van selfservice. Met onze samenwerking creëren we in deze workshop meer verbinding tussen de stad, de natuur en haar bewoners. De tuin dient niet alleen als bloemenwinkel, maar is ook een bijzonder mooie locatie voor creativiteit en samenkomen.

 

Gerelateerde evenementen