Fermenteren

In deze workshop leer je hoe je zelf groente fermenteert.

Datum
10 september

Tijd
10:15-13:00

Toegang
€69,00

Locatie
De Noordertuin

In deze praktische workshop focussen we ons op de basis van fermentatie. Wil je gaan beginnen met fermenteren en inleggen van je eigen groente of fruit? Of ben je onlangs begonnen met fermenteren en kan je wel wat hulp gebruiken? Leuk, meld je aan! 

Je krijgt een leuke leerzame workshop, een hand-out met diverse recepten en een aantal drankjes. Voor deze workshop vragen we je om zelf een aantal ingrediënten en 3 schone weckpotten (minimaal 1 liter tot maximaal 2 liter per stuk) mee te nemen. Tijdens de workshop maken we 3 producten. Na de workshop neem je jouw producten mee naar huis. Na deze workshop maak je met gemak de lekkerste groentefermentaties! 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

WhatsApp Image 2022-01-14 at 13.31.31 (1) - paulpaul19901

Over Paul

Mijn naam is Paul van den Berg. Als voedingsadviseur en trainer help ik mensen op weg naar een gezonder voedingspatroon. Tijdens deze workshop hoop ik jou te inspireren om vaker te gaan fermenteren.

Waarom ben ik zo enthousiast over fermenteren?
• Het is hartstikke lekker.
• Het is ontzettend gezond.
• Het is een leuke en creatieve bezigheid.

Boodschappenlijstje

  • 3 schone/uitgekookte weckpotten (minimaal 1 liter tot maximaal 2 liter per stuk)
  • 1 Chinese kool
  • 1 witte, groene of rode kool
  • 500 gram bieten of 500 gram venkel
  • 1 peer
  • 1 bosje radijsjes
  • 1 pak bosui
  • 1 stuk gember (ongeveer 5 cm)
  • 5 tenen knoflook
  • 1 ui