workshop - bloemschikken op vaas (uitverkocht)

Tips voor een zo lang mogelijk vaasleven en het drogen van bloemen

Datum
14 september

Tijd
19:00-20:30

Toegang
‚ā¨55,-

Locatie
Oogst in Steck

De workshop
Het mooi schikken van bloemen in de vaas kan een uitdaging zijn. Of het nu gaat om een vers boeket, zijden stelen of droogbloemen. Want hoe zorg je ervoor dat elke bloem goed zichtbaar is en alle stelen fier overeind blijven staan? Hoe zit het met het combineren van verse bloemen en zijden bloemen? Wat zijn dé tricks voor een zo lang mogelijk vaasleven en hoe droog je bloemen nu eigenlijk? Bij deze workshop krijg je antwoord op al deze vragen en meer. Je leert een superhandige schiktechniek waardoor elke bloem de positie in de vaas krijgt die zij verdient. En het leuke is: deze techniek kun je toepassen op verse bloemen, zijden bloemen en droogbloemen! 

Hoe ziet deze avond eruit?
In samenwerking met Oogst leert Suzet van de Pluktruck je een schiktechniek waarmee je elk boeket kan schikken op vaas en geeft daarbij antwoord op al je vragen over (de verzorging van) bloemen. We gaan aan de slag met een vaas en verse bloemen die bij de workshop zijn inbegrepen. Wil je daarnaast ook oefenen met zijden bloemen? Dan kan. En zie je een mooie vaas in onze winkel staan? Je krijgt 15% korting op alle vazen en 10% op alle zijden bloemen! En dit alles onder het genot van drankjes en streekproducten uit het assortiment in Oogst.

Wat ontvang je/wat leer je?
– Een leuk avondje uit met andere flowerlovers
– Een door jou zelf geschikt vers boeket
– Een vaas
– Kennis over (de verzorging van) bloemen
– Kennis over het combineren van verse bloemen met zijden bloemen
– Een schiktechniek
– Compositioneren
– Een snijtechniek
– Lokale lekkernijen uit onze winkel
– De mogelijkheid om te shoppen in onze winkel na sluitingstijd
– 15 % korting op alle vazen
– 10% korting op alles uit de winkel! (zijden bloemen, vazen, streekproducten en geschenken

Over Suzet

Suzet van Rooij begon haar Pluktruck-avontuur op markten en evenementen, waar zij mensen blijmaakte met plukboeketten uit haar bakfiets vol bloemen. Later stond de Pluktruck op bedrijfsfeesten en volgden er samenwerkingen met winkels en horeca. Inmiddels werkt Suzet fulltime als florist vanuit haar bloemstudio.