Lunchen met Merel - Vegan voor iedereen

Ontmoeting met Merel Wildschut (De Groene Meisjes) rondom het nieuwe kookboek Vegan voor iedereen, inclusief lunch en plukboeket.

Datum
11 september

Tijd
12:30-14:30

Toegang
Zie verderop

Locatie
Noordertuin

WEGENS OMSTANDIGHEDEN GEANNULEERD

Op zaterdag 11 september nodigt Merel Wildschut – eigenaar van het populaire blog De Groene Meisjes – lezers uit voor een gezellige ontmoeting bij Steck. Op die dag creëert Merel een ontmoetingsmoment rondom het nieuw verschenen kookboek Vegan voor iedereen. Dit nieuwe kookboek van De Groene Meisjes laat zien dat vegan koken helemaal niet ingewikkeld, tijdrovend of eenzijdig hoeft te zijn. Naast dat je Merel kunt ontmoeten en je boek kunt laten signeren, kan je voor een gereduceerde prijs komen lunchen met een gerecht uit haar boek en zelf een boeket plukken uit de pluktuin van De Glittergladiool. Kortom, een gezellige dag vol mooie ontmoetingen en lekker eten.

Let op: Laat je weten of je komt via deze link? Je kunt gewoon binnenlopen en je lunch met boeketje afrekenen bij tuincafé Noordertuin.

Vegan voor iedereen
Naast 50 nieuwe recepten vind je in Vegan voor iedereen ook de 10 favoriete recepten van het blog. Denk hierbij aan ontbijtjes, soepen, ovenschotels, maar ook drankjes en lekkere tussendoortjes. Merel over het boek ‘Ik wilde een kookboek maken voor íedereen. En daarmee bedoel ik: voor mensen die fulltime plantaardig eten, maar ook mensen die dat één keer per week doen. Daarnaast wil ik met dit kookboek laten zien dat vegan koken makkelijk (zoals je van mijn recepten gewend bent) én voor iedere portemonnee is.’

Kosten
1. Soep met brood + klein plukboekjetje = 15,-
2. Desembrood met tuinbonenhummus en oesterzwammen + klein plukboeketje = 17,50,-

Over Merel Wildschut

Merel bewijst al 10 jaar met haar succesvolle blog De Groene Meisjes dat vegan koken bereikbaar is voor iedereen. Zo’n 200.000 bezoekers per maand genieten van de heerlijke plantaardige en diervriendelijke recepten op de website. Merel groeide op in Friesland, werkte als docent Nederland en is al lange tijd actief als blogger over vegan eten en duurzamer leven vanuit De Groene Meisjes.