Lente markt x Boekids mini festival

Datum
25 maart

Tijd
12:00 - 16:00 uur.

Toegang
Gratis

Locatie
De Noordertuin

Om de ingang van de lente te vieren zal er op zaterdag 25 maart een Lentemarkt x mini-Boekidsfestival plaatsvinden in Noordertuin. Dit evenement is een samenwerking tussen Noordertuin en Stichting Boekids met activiteiten voor jong en oud, geheel in het teken van de lente en jeugdliteratuur.

De dag zal gevuld zijn met programma waaronder de boekidsbox, luistertheater, voorleesmomenten met schrijvers en speciale lente-tuiniertips vanuit Steck, de Glitter Gladiool en Voedseltuin Overvecht. Het eerste lente-uitje voor het hele gezin!

Houd de Instagram en Facebook van Noordertuin in de gaten voor alle informatie!

Over Stichting Boekids

Stichting Boekids is een in Den Haag gevestigde stichting die zich richt op leesbevordering en cultuurparticipatie van jeugd. Zij organiseert literair-culturele activiteiten voor de jeugd met als hoofddoel: kinderen in aanraking brengen met literatuur en hen enthousiast te maken voor het lezen hiervan. Boekids maakt daarbij gebruik van verschillende kunstvormen zoals theater, gesproken woord, muziek en film.

Over Noordertuin

In de Noorderkas van Steck vind je tuincafé Noordertuin. Geniet hier van allerlei smakelijks op je bord en in je mok. Noordertuin ‘voedt Utrecht van eigen bodem’, dat betekent dat er zo veel mogelijk wordt samengewerkt met lokale leveranciers. Goed eten hoeft namelijk niet van ver te komen.