BOSBADWEEKEND BIJ STECK

Kijk naar buiten en je kunt het niet langer ontkennen: de herfst is begonnen! Het is misschien wel het mooiste seizoen in het bos. Het bos is vol kleur en bereidt zich voor op een rustperiode. Dompel je onder in de natuur tijdens dit prachtige seizoen. 

Dwaal door de bossen en herontdek  de bomen om je heen met de bosbadwandeling van Woods of  Wonder.  Je kunt ook het bos in het klein beleven in de kunstinstallatie of door er zelf een te bouwen.

BOSBADEN INSTALLATIE

Bosbaden is een meeslepende pop-up om circulaire systemen uit de natuur van dichtbij te ervaren. De installatie bestaat uit een open terrarium gevuld met lokale aarde, mos, planten en ander groen. De structuur is zo gemonteerd dat je het landschap op ooghoogte kunt ervaren.

DIY FOREST JAR

Altijd al een stukje bos in huis willen hebben? Bouw je eigen mini bos in een pot. Zo heb je een stuk groen altijd dichtbij. Maar hoe werkt dat nu, een mini bos in een pot? Welke lagen bestaat de bospot ('Forest Jar') uit, welke plantjes gedijen het beste in de pot en hoe onderhoud je voor jouw mini bos? In deze workshop leer je jouw eigen mini bos maken en krijg je antwoord op al deze vragen.

BOSBADWANDELING

Kom mee het bos beleven en (her)vind jezelf en de natuur! Met blote voeten wroeten door de bosgrond, met het bos verbinden als een dier, en meditatief onze zintuigen gebruiken om dieper te zakken in onszelf en de wereld om ons heen. Door een combinatie van rewilding en bosbad-meditatie zul je meer verbondenheid, rust en plezier ervaren als je het bos weer verlaat.

HERFSTLUNCH BIJ NOORDERTUIN

Voorafgaand aan de Forest Jar workshop kun je bij Noordertuin je smaakpupillen verwennen met een herfstlunch volledig uit eigen (moes)tuin. Je wordt verwelkomt met een warm drankje. Vervolgens geniet je van een heerlijke pompoensoep en een salade met spannende seizoensgroenten. Een lunch volledig uit eigen tuin met typische herfstsmaken.