BLOG

In onze blogs vind je allerlei wetenswaardigheden over tuinieren. Daarbij geven we graag tips over hoe je je omgeving beter kunt afstemmen op de natuur.

Ontdek de blogs per thema

Ontdek de blogs per thema

Blogs

Zaaien voor beginners

6 veel voorkomende vragen over zaaien (en het antwoord) Zelf bloemen of planten zaaien is superleuk en leerzaam. Het geeft veel voldoening om een complete plant te zien opkomen uit

Lees verder »

Rouwvliegjes bestrijden

Iedereen met planten in huis krijgt er weleens mee te maken: van die vervelende, kleine vliegjes rond je planten. Ze lijken op fruitvliegjes, maar dan kleiner. Als je niet oplet,

Lees verder »

Bloembollenlasagne

Bij een bloembollenlasagne maak je gebruik van de verschillende bloeiperioden van bloembollen. Op die manier heb je op een relatief klein oppervlak zo lang mogelijk bloemenpracht! Zo maak je een

Lees verder »

BLIJF OP DE HOOGTE

Er gebeurt ontzettend veel bij Steck. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo mis je niets van onze transitie van tuincentrum naar groene stadsoase.

Nieuwsbrief foto

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze transformatie van tuincentrum naar stadsoase? Of wil je weten wat er te doen is, welke mooie planten we hebben staan, waar een regenton goed voor is, enzovoort? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Aan die nieuwsbrief wordt ook nog gesleuteld. We sturen nu een nieuwsbrief met een tijdelijke opmaak. Heb geduld met ons. Het wordt uiteindelijk allemaal heel mooi!

Interesse (meerdere antwoorden mogelijk)

Door je aan te melden geef je Steck Utrecht toestemming je te mailen en jouw gegevens te verwerken zoals beschreven in ons privacybeleid.