BLOG

In onze blogs vind je allerlei wetenswaardigheden over tuinieren. Daarbij geven we graag tips over hoe je je omgeving beter kunt afstemmen op de natuur. Zie ook onze klimaatthema's voor meer informatie!

Blogs

Zaaien voor beginners

6 veel voorkomende vragen over zaaien (en het antwoord) Zelf bloemen of planten zaaien is superleuk en leerzaam. Het geeft veel voldoening om een complete plant te zien opkomen uit

Lees verder »

Organisch, bio of eco?

Wat is het nu allemaal? | Als je verantwoord wilt tuinieren, dan krijg je te maken met allerlei producten met een label. Biologische planten, potten van organisch materiaal, ecologische potgrond,

Lees verder »

5x planten voor in je geveltuin

Op zoek naar planten voor in je geveltuin? Voor onze samenwerking met Duurzame Week schreven we een blog met 5 plantentips voor in je geveltuin. Zo kun je snel aan de slag met tegels wippen en je geveltuin meteen vullen met de juiste planten. Ook geven we je tips hoe je deze planten moet verzorgen.

Lees verder »
Nieuwsbrief foto

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze transformatie van tuincentrum naar stadsoase? Of wil je weten wat er te doen is, welke mooie planten we hebben staan, waar een regenton goed voor is, enzovoort? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Aan die nieuwsbrief wordt ook nog gesleuteld. We sturen nu een nieuwsbrief met een tijdelijke opmaak. Heb geduld met ons. Het wordt uiteindelijk allemaal heel mooi!

Interesse (meerdere antwoorden mogelijk)

Door je aan te melden geef je Steck Utrecht toestemming je te mailen en jouw gegevens te verwerken zoals beschreven in ons privacybeleid.