Assortiment

Bij Steck vind je een oerwoud aan mogelijkheden voor je eigen groene plekje. Of je nu een nieuwe huisvriend zoekt of je tuin wilt vullen met de mooiste bloemen: we hebben een enorm assortiment kamerplanten, tuinplanten, zaden, bollen, tuinmeubilair, gereedschappen, potten en accessoires. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van een keuze. Ze weten van alles over standplaats, water geven en verzorging.Vraag gerust om advies

tuinplanten

Vaste planten, eenjarigen, klimmers, heesters, bomen, zaden en bollen: ons buitenterrein staat er vól van! Wil je een complete border vullen, een moestuin beginnen, een geveltuin aanleggen of je balkon beplanten? Kom gerust kijken in ons assortiment!

kamerplanten

Welke plant past het beste in dat donkere hoekje in je woonkamer? En welke kan goed tegen de volle zon? Voor elke plek in huis hebben we volop keus. Een schattig vetplantje of een plant die meteen de ruimte vult? Bij Steck vind je het allemaal!

DROOGBLOEMEN

Droogbloemen zijn weer helemaal terug! Wie houdt van natuurlijke materialen kan zich ongegeneerd uitleven in onze droogbloemenhoek. Combineer zelf kleuren en soorten tot de mooiste boeketten.Ook handig: je hoeft er niet voor te zorgen en dan gaan ze toch heel lang mee!

Potten

We hebben potten voor binnen, voor buiten, in alle maten en kleuren. Van klassiek terracotta tot duurzaam kunststof: je plant fleurt er helemaal van op! Vergeet niet je plant regelmatig te verpotten: dat is een stuk beter voor de groei.

tuinmeubilair

Zoek je een schattig bistrosetje dat precies op je balkon past? Of pak je liever groots uit met een complete loungeset die je tuin hélemaal af maakt? Bij Steck vind je tuinmeubelen die jouw buitenruimte omtoveren tot jouw lievelingsplekje. Laat de zon maar komen!

giftshop

Als felicitatie of als goedmakertje, voor het bedanken van een dierbare, leerkracht of collega: in onze giftshop vind je leuke blijmakers om cadeau te doen aan wie dan ook. Inclusief jezelf! Snuffel lekker rond tussen vaasjes, kaarsjes en stekjes op water. Je vindt er elke keer wat nieuws!

TUINWINKEL

Voor veel mensen is werken in de tuin een ontspannen bezigheid. Even je gedachten loslaten en met je handen in de grond wroeten. Op deze afdeling vind je alles wat je nodig hebt om werken en leven in de tuin tot een succes te maken. Denk aan het juiste gereedschap, meststoffen, ongediertebestrijding en vijverbenodigdheden. 

INSPIRATIE

Shoppen in een tuincentrum kan nogal overweldigend zijn. Daarom vind je in onze winkel veel presentaties waarin we je voorbeelden tonen over hoe je onze producten met elkaar kunt combineren in jouw woning of in je tuin/op je balkon. Binnenkort vind je hier ook online voorbeelden.